Telefonförsäljning

Telefon-försäljning

Vårt fokus på kvalitet är unikt i branschen. Vi har sedan 2016 arbetat aktivt med att ge den bästa kvalitén till både uppdragsgivare och våra kunder. All Smart Sales jobbar för sina uppdragsgivare där målet alltid är att stärka och trygga våra uppdragsgivares varumärke på ett ansvarsfullt sätt därför har vi sedan starten haft en egen kundtjänst som hjälper kunderna med deras frågor samt säkerhetsställer att kvalitén i samtal är av högstaklass så att både kunder samt våra uppdragivare får den tryggheten dom behöver.

Mötesbokning

All Smart Sales kan bli den motor som underlättar försäljningsarbetet för dig som uppdragsgivare. Vi tar hand om förarbetet och bokar in besöksmöten som passar både konsumenten och uppdragsgivaren det gör att vi sänker tröskeln för införsäljning, så att det blir en snabbare och bättre tillväxt på uppdraget.

Marknadsundersökningar

Vi hjälper även till med att marknadsundersöka där vi undersöker marknaden som helhet och hjälper er att hittar nya kunder att inrikta er verksamhet på då kan vi också förbättra er verksamhet genom att använda era målgruppers åsikter för att utveckla er verksamhet i rätt riktning.

ALEXANDER  HURTIG
VD
alex@allsmart.se
0763-910868

ANDREAS PINTER
Teamleader
andreas@allsmart.se
-

 EMIL KULLANDER
Teamleader
kullander@allsmart.se
-

KONTAKTA OSS

Trollebergsvägen 1, 222 29 Lund
TEL: 046 - 51 547
Epost: info@allsmart.se

VÅRA PARTNERS